مینی واش جنرال تکنیک General Technic
مینی واش جنرال تکنیک General Technic

مینی واش جنرال تکنیک General Technic

www.generaltechnic.ir

نکاتی درباره لباس نوزادان


نکاتی درباره لباس نوزادان

 

● شستن لباس نوزاد پیش از پوشیدن              
لباسهای جدیدی که می‌خرید ممکن است تمیز نباشند. این لباس‌ها را پیش از اینکه شما خریداری کنید، بسیاری از مردم جهت خرید، زیر و رو کرده‌اند. علاوه بر این، در لباسهای نو غالباً مواد شیمیایی استفاده می‌شود تا شکلشان را حفظ کنند و خوب به نظر برسند. ریسک نکنید، لباس‌ها را پیش از پوشاندن به نوزاد بشویید. نوزاد شما پوست حساسی دارد، بنابراین برای اینکه خیالتان راحت شود بهتر است بدون مواد شوینده و با آب، آبکشی انجام دهید.

 در مینی واش‌های شرکت جنرال تکنیک (کهنه شور) این امکان فراهم است تا با کنترل زمان آبکشی و دمای مناسب برای شستشو، لباسهای نُوی نوزادتان را بشویید تا از تمیز بودن لباس‌ها اطمینان حاصل کنید. علاوه بر زمان و دمای مناسب می‌توانید در مصرف آب جهت شستشوی لباسها نیز صرف جویی کنید.

 

● مواد شوینده گران نخرید              
همواره ما بهترین چیزها را برای کودکمان می‌خواهیم به همین دلیل بهترین و گرانترین مواد شوینده ویژه لباس را خریداری می‌کنیم، که لازم نیست و حتی ممکن است برای پوست حساس کودکمان، مضر باشد. شرکت جنرال تکنیک مینی‌واش‌هایی (کهنه شور) را تولید می‌کند که قابلیت شستشو با بیشتر شوینده را فراهم کرده است. به طور مثال مایع‌های شوینده در مینی واش‌ها، به خوبی در آبکشی از لباس خارج می‌شود و در پوست نوزادان مشکلی ایجاد نمی‌کند. در کودکان با پوست خیلی حساس هم می‌توانید شوینده‌های مایع بدون رنگ و اسانس یا شوینده مخصوص کودک استفاده کنید. بسیاری از برندهای معمول، شوینده‌های بدون رنگ و اسانس هم دارند، اما ممکن است به اندازه شوینده‌های با آنزیم موثر در پاک کنندگی لکه‌ها از لباس کودکمان نباشد.

 

● از بین بردن لکه‌های روی لباس نوزاد          
برای پاک کردن لکه از روی لباس نوزاد باید ابتدا آنها را با آب سرد بشویید. بسیاری از لکه‌ها مخصوصاً لکه شیر اگر زود شسته شوند، به راحتی با آب از بین می‌روند. در این مورد نیز مینی واش‌ها بهترین گزینه برای شستشوی سریع و آسان لباس‌ها هستند. حتی لکه‌هایی که مدتی روی لباس مانده‌اند، هم اگر در آب خیسانده شوند تا حد زیادی پاک می‌شوند. برای پاک کردن اثر لکه، می‌توان لباس‌ها را در مینی‌واش ریخت به همراه کمی آب و پودر صابون. این کار باید در دو مرحله انجام شود، ابتدا پودر صابون و آب را در مینی‌واش ریخته و اجازه می‌دهیم تا کاملاً با هم همگن شوند، زیرا ممکن است پودر صابون به صورت خمیر درآمده و عمل پاک شدن لکه‌ها به خوبی صورت نگیرد. همچنین خمیر شدن پودر صابون در سیستم شستشوی مینی واش هم اختلال ایجاد می‌کند. بنابراین بهتر است اجازه دهید که پودر صابون کاملاً در آب حل شود. سپس لباس‌ها را در مینی‌واش ریخته و در دورکند، لباس‌های نوزاد را می‌شوییم. قبل از خشک شدن لباس نوزاد مطمئن شوید لکه به طور کامل از بین رفته است. اگر مقداری از لکه باقی مانده بود، از شوینده قوی‌تری استفاده کنید. البته این بار میزان آبی که در مینی‌واش می‌ریزید، بیشتر باشد تا شوینده کامل در آب حل شود و آسیبی به بافت لباس نزند. همچنین مواد شوینده بعد از بردن لکه از لباس در منافذ آن باقی نماند. برای از بین بردن لکه لباس‌هایی مانند کهنه و لباس‌های زیر نوزاد که به طور مستقیم با پوست بچه تماس دارند، از شوینده قوی استفاده نکنید.


لکه های چرب و روغنی 
در صورت ریختن روغن بچه، کرم و پماد روی لباس نوزاد، ابتدا مقدار اضافی آن را بردارید. سپس برای جذب روغن، روی لکه را با نشاسته ذرت یا پودر تالک (تالک یا سیلیکات منیزیم آبدار، ﻧﺮمترین ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ است که تاکنون شناخته شده است. این پودر قابلیت جذب رطوبت، روغن‌ها و عطر‌ها را دارد و به عنوان روان‌ساز و همچنین ماده قابض در محصولات مورد استفاده برای پوست به کار می‌رود، پودر تالک یک ماده افزودنی در پودر بچه نیز هست) بپوشانید و بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را پاک کنید. در صورت باقی ماندن لکه از پاک کننده‌ها و محلول‌های چندمنظوره، استفاده کنید و سپس لباس ها را در مینی واش ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه مجدد آبکشی کنید. این کار باعث می‌شود که پودر شوینده باقی مانده در لباس‌های کودک از آن خارج شود و آسیبی به پوست حساس کودکمان نرساند.


لکه های پروتئینی            
شرکت جنرال تکنیک با مینی واش‌های تولیدی خود برای پاک کردن لکه‌های ناشی از شیر مادر، شیرخشک، لکه‌های غذا روی لباس نوزاد نیز تدابیر خوبی اندیشیده است. برای این کار ابتدا مقداری آب متناسب با میزان لباس‌های نوزاد ریخته و مقداری پاک کننده با آنزیم کم به آب اضافه کنید. سپس لباسها را در مینی واش بیندازید، آنزیم‌های موجود در شوینده‌ها به لکه حمله و پروتئین ها را هضم می کنند. اگر اثری از لکه باقی ماند، با قابلیت خوبی که مینی واش‌ها دارند، می‌توانید مقداری سفید کننده (وایتکس) را با پودر لباسشویی و مقداری آب مخلوط کرده و در مینی واش بریزید. سپس لباسهای کودک را در آن بریزید. پیشنهاد ما این است که قبل از انداختن لباسها ابتدا آب و سفید کننده و پودر لباسشویی را در مینی واش ریخته و آن را بدون لباس روشن کنید و اجازه دهید کاملاً پودر و مایع سفید کننده با هم مخلوط شوند بعد از اتمام دور اول، حالا با خیال راحت لباس کودک دلبندتان را در مینی واش ریخته و با دور کُند اجازه دهید تا لباس‌ها کاملاً لکه گیری شوند.         
  
لکه ادرار و مدفوع روی لباس نوزاد              
نوزادان در چند ماه اول معمولاً در دستگاه هاضمه و دَفع خود دچار مشگل می‌شوند، از نظر پزشکی این امر بخاطر این است که معده و دستگاه هاضمه نوزاد هنوز به طور کامل به غذاهایی که مادر میل می‌کند، عادت نکرده است و دائماً دچار اختلال در هضم و به اصطلاح "رُودل" می‌شود، لذا در طول شبانه روز چندین بار دفع دارند و گاهاً به لباس‌های نوزاد پَس می‌دهد و مادران ناگزیر هستند که لباس‌های نوزاد را تعویض کنند. اینجاست که مینی‌واش به کمک مادران می‌آید. برای پاک کردن لکه ادرار، محلول یک قاشق غذاخوری پاک کننده آمونیاکی را در مینی‌واش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا لکه‌های ایجاد شده را کاملاً پاک کند. اگر پارچه رنگ می دهد، ابتدا مقداری از محلول را روی قسمتی از پارچه امتحان کنید. در صورتی که به رنگ و بافت پارچه آسیب نمی‌رساند از این پاک کننده استفاده کنید.

 

● برچسب راهنمای لباس را نادیده نگیرید     
سرتان شلوغ است و مقدار زیادی از لباسهای نوزاد در سبد جمع شده است، مینی‌واش بهترین گزینه برای شستشوی لباس نوزاد است. با توجه به میزان آلودگی لباس و جنس لباس آنها را جداسازی کرده و به نوبت در مینی‌واش می‌ریزیم. در صورتی که این کار را انجام ندهید، خطر خراب شدن لباس‌های دوست داشتنی و احتمالاً نو و گران قیمت نوزادتان را افزایش می‌دهید. پیش از شستشو، برچسب لباس را بخوانید تا متوجه شوید که دقیقاً هر لباس به چه مراقبت‌هایی نیاز دارد. دسته بندی لباس‌ها یکی از مهمترین اقدامات در لباس شستن است. بیشتر لباس‌ها دستورالعمل شستن مشابهی دارند، آن‌ها را با هم بشویید؛ و لباسهایی را که شیوه شستشوی خاص دارند کنار بگذارید و بعداً جداگانه بشویید. به دمای آب توصیه شده توجه ویژه داشته باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.